NOBIL Sykkel verv blir ledig!

Postet av Sondre Wikshåland den 26. Jun 2024

Hei. 

Etter noen små år som gruppeleder for NOBIL Sykkel i Sandvika, går min ferd videre. Etter nesten 7 år i Norconsult er det på tide å vide ut horisonten litt mer i September. 

Ved min fratredelse vil vervet ved NOBIL Sykkel bli ledig og vi håper at mange kan tenke seg å ta over for videre utvikling av NOBIL Sykkel og sykkelinteressen sin. 

Oppgavene består i rund helhet i å representerere sykkelinteressen i NOBIL, samt delta i NOBIL saksutredning og møter. Arrangere sykkelmøter/trening er også noe som kan gjøres, eller å sørge for at vi har brukandes sykkelutstyr i garasjene.

Typisk på slutten av året håndterer man innmeldte refusjonsmeldinger fra medlemmer som har deltatt i ritt under NOBIL. Dette er en enkel og grei oppgave som er nyttig erfaring for å se aktivitetsnivået i Norconsult. Det kan legges så mye tid og tårer i arbeidet som arbeidsdagen tillater, typisk er det ikke spesielt krevende tidmessig, og lar seg enkelt kombinere med de fleste arbeidshverdager. Personalansvarlige er også oftest medgjørlige rundt timeføring, da det er egen timekode og idrettsarbeid er velsignet av Bård H himself som en stor rekrutteringsstyrke for Norconsult.


Ved interesse, eller spørsmål, ta gjerne kontakt på sondre.wikshaland@norconsult.com så prates vi om alt mellom sykkel og verv. 

Mvh,

Sondre Wikshåland

PS: Minner også om Tourmanager for Tour de France 2024, hvor Norconsult har venneliga, Meld gjerne inn interesse her, så skal vi få sendt over en invitasjon med mer informasjon :)


Kommentarer

— Guest