Klatretur til Sundenuten 2024

Klatretur til Sundenuten 2024


Arrangør: Norconsult B.I.L - Fjellsport
Påmeldingsfrist: 26.04.2024 12:00

Tid


Når: 07. - 09. juni 2024

Hvor: Sundenuten Klatrefelt / Vrådal Hyttegrend

Antall plasser: 16

Påmelding: Fredag 12. april kl.12:00 (NB! Påmelding krever medlemskap på NOBIL sine fjellsportnettsider).

Egenandel: ca 825 kr (dekker hytte, transport og mat) (Endelig egenandel vil komme an på antall påmeldte.)


Hva kan du forvente: 

Vi gjentar suksessen fra foregående år og arrangerer klatretur til Sundenuten! Er du glad i klatring og vil bli kjent med flere likesinnede i Norconsult? Bli med oss på tur!

Vi drar etter jobb 7. juni, og kjører til Vrådal hyttegrend (ca 3 timer). På lørdag og søndag blir det klatring på Sundenuten, som er et stort klatrefelt med boltet klatring, trad-klatring og multi-pitch med vanskelighetsgrader fra 4 til 9. Vi kan henge opp topptau for nybegynnere, og du trenger ikke å ha klatret ute før, men topptau-kort er et minimum. 

Vi har booket 2 hytter med plass til 8 i hver. Hyttene er lokalisert i Vrådal, i nærheten av klatrefeltet. Fra hyttene er det kort vei til Nisser hvor man kan ta seg et deilig bad etter en dag i klatreveggen, og hyttene har fine uteområder og griller.

Vi satser på en flott helg med bading, grilling og bra vær! 


Viktig info om påmelding: 

Påmeldingen vil skje via arrangement på NOBIL sine nettsider! 
Dere må ha NOBIL-bruker og være medlem i Fjellsportgruppa på nettsiden for å kunne melde dere på turen senere!
Gå derfor inn på forhånd på NOBIL-sidene og bli medlem i Fjellsport her: Norconsult B.I.L - Fjellsport (idrettenonline.no)

Endelig antall deltagere vil avhenge om vi får nok påmeldte, og at vi får nok biler. Det vil derfor være en kabal som må legges før det blir sendt ut mail om hvem som har fått plass og betalingsinformasjon.


NB: 
Du er selv ansvarlig for egen sikkerhet på turen. NOBIL, Norconsult og turansvarlige står ikke ansvarlig for din sikkerhet. Det er et krav at alle deltakere har minimum topptaukort, samt personlig sikkerhetsutstyr (sele, brems, hjelm og sko). 
Egenandelen dekker hytte, mat og transport forutsatt at det er nok deltakere som kan stille med bil. Deltakere som stiller med bil vil få kjøregodtgjørelse.


Hvis du har noen spørsmål, ta kontakt med Simon Urdahl (simon.urdahl@norconsult.com) eller Anders Espeseth (anders.espeseth@norconsult.com).


Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.